Kaksi päivää olen ollut ihan oikeassa palkkatyössä terveyskeskuksessa, tänään on vapaa ja viikonloppu taas töitä.

Aloitin aamun reippaasti firmani hommissa jo ennen kahdeksaa Yllättynyt, jotta ehtisin tehdä kaikki parissa päivässä kasaantuneet hommat.

Iltapäivällä oli työt jo siinä mallissa, että ehdin käväistä katsomassa kirpputoripöytääni ja vein sinne hieman täydennystä.

Kaikki lelut tuntuu menevän samantien kaupaksi. Toivottavasti en myy liian halvalla...

Samaten hylkäämäni ompelulangat, neulelangat ja kudontalangat näyttävät löytävän ostajan varsin nopeasti.

Tuleehan noista vähän rahaakin, mutta parasta on, kun saa ylimääräisen tavaran pois nurkista!

Aivan ihanaa, kun lattialla lojuneet kangas- ja lankaröykkiöt saa taas mahtumaan kaappeihin. Nyt täytyy vain pitää varansa, ettei tavaraa taas rupea kertymään ... (ihan niin kuin se muka onnistuisi Viaton).

Kirpputorilta tarttui mukaan tälläinen hömppä koriste huoneeni ikkunaan. Minusta se oli juuri sopiva noihin pitsi-pellavaverhoihin.

 

Tokmannilla huomasin myös uuden KevätNovitan ilmestyneen ja sehän oli pakko saada. Mukaan tarttui myös kauan minua kutsuvasti kaupan hyllyllä katsellut vaaleanpuna-harmaa-sävyinen Seiskaveikan Isoraita. Lehti ja lankakerä sopivat väritykseltään hyvin yhteen, molemmat ovat niiiin hempeän vaaleanpunaisia. Se on vielä epävarmaa, mitä tuosta langasta tulee... sukat itselle? Toisaalta olis välillä kiva tehdä koukkuamalla vaikka torkkupeitto...